Despre Noi

Despre Mehedinti Gaz

Societatea S.C. Mehedinti Gaz S.A. a fost infiintata in anul 2004 in baza legii 31/1990, privind Societatile Comerciale, si are ca pricipala activitate distributia si comercializarea combustibililor gazosi in municipiul Drobeta Turnu Severin. Din anul 2006 societatea face parte din grupul italian de firme Dondi Group.

dondi

Dispecerat Mehedinti Gaz

Pentru orice defecţiune sau emanaţie de gaze naturale constatata, vă rugăm contactati-ne de urgenţă la numărul de dispecerat :0330 228 001

Anunțuri

Calendar de eliminare treptata a preturilor reglementate la gazele naturale detalii

Legislație

Legea energiei electrice si a gazelor naturale nr. 123 /2012 detalii

Clienții casnici care și-au exercitat dreptul de eligibilitate au dreptul să revină la furnizarea reglementată.

ANEXA nr. 1:INFORMARE privind eliminarea preţurilor reglementate de ANRE pentru furnizarea gazelor naturale la clienţii casnici

Stimate client,

Este important să vă anunţăm că piaţa gazelor naturale se va liberaliza de la data de 1 iulie 2020 şi, prin urmare, preţurile pentru furnizarea gazelor naturale la clienţii casnici, categorie în care vă regăsiţi şi dumneavoastră, nu vor mai fi reglementate de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Astfel, conform prevederilor art. 179 alin. (2) lit. b) din Legea energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012, cu modificările şi completările ulterioare, preţurile de furnizare reglementate vor fi eliminate începând cu data de 1 iulie 2020. În aceste condiţii este important să ştiţi că trebuie să vă exercitaţi dreptul de a alege un furnizor cu care să încheiaţi, până la data de 30 iunie 2020, un contract de furnizare a gazelor naturale în regim concurenţial. Puteţi încheia noul contract de furnizare cu societatea noastră sau cu oricare alt furnizor de gaze naturale ales de dumneavoastră dintre cei licenţiaţi de către ANRE.

Ataşat vă transmitem oferta propusă de societatea S.C. MEHEDINTI GAZ S.A. , cu noul preţ de furnizare a gazelor naturale valabil începând cu data de 1 iulie 2020, pe care o găsiţi disponibilă şi pe pagina noastră de internet, la adresa www.mehedintigaz.ro .

Contractul aferent furnizării gazelor naturale în regim concurenţial propus de societatea S.C. MEHEDINTI GAZ S.A. poate fi consultat:

– la punctul nostru unic de contact, care are următoarele date de contact:  

Bd. Tudor Vladimirescu nr.95B ;

– în centrele de relaţii cu clienţii;

– pe pagina noastră de internet, la adresa: www.mehedintigaz.ro

În cazul în care nu doriţi să acceptaţi această ofertă propusă de societatea noastră, vă informăm că, în vederea încheierii unui contract aferent furnizării gazelor naturale în regim concurenţial, puteţi accepta orice altă ofertă-tip publicată de societatea noastră sau de către oricare alt furnizor de gaze naturale sau puteţi solicita unui furnizor o ofertă privind condiţiile comerciale şi preţul de furnizare în vederea negocierii acestora, după caz, ori puteţi recurge la selectarea furnizorului prin procedee specifice de licitaţie/achiziţie publică, dacă este cazul.

Dacă doriţi să efectuaţi o analiză comparativă a ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale existente pe piaţă, puteţi accesa aplicaţia “Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale”, online pe pagina de internet a ANRE, la adresa: http://www.anre.ro/ro/info-consumatori/comparator-oferte-tip-de-furnizare-a-gn, sau prin descărcarea aplicaţiei ANRE pe dispozitivele dumneavoastră mobile.

Vă reamintim că schimbarea furnizorului de gaze naturale este un proces simplu, gratuit şi nu implică modificări de ordin tehnic, indiferent de furnizorul de gaze naturale pe care îl alegeţi.

Este important să ştiţi că, dacă nu veţi încheia un contract de furnizare a gazelor naturale în regim concurenţial cu societatea noastră sau cu oricare alt furnizor de gaze naturale ales de dumneavoastră, furnizarea gazelor naturale la locul dumneavoastră de consum va fi realizată în mod automat, în baza contractului de furnizare a gazelor naturale în vigoare, în conformitate cu prevederile art. 4 din Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 27/2020 pentru stabilirea unor măsuri privind furnizarea gazelor naturale la clienţii casnici în perspectiva eliminării preţurilor reglementate, după cum urmează:

– la preţul reglementat de către ANRE până la data de 30 iunie 2020;

– la preţul din oferta propusă de către societatea noastră, începând cu data de 1 iulie 2020 şi până la data la care dumneavoastră veţi încheia un contract de furnizare a gazelor naturale în regim concurenţial, dar nu mai târziu de data de 30 iunie 2021.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta info.mehedintigaz@fimm.com

Data 12.05.2020

Cu stima

Contacteza-ne


Completați formularul pentru a ne trimite un mesaj.